ILuvmaths.com Kini Bersama DataKL.com

Apr 17

Salam semua..

Pertama sekali saya ingin memohon maaf kepada pengunjung ILuvMaths.Com kerana tidak dapat update perkembangan terbaru dalam blog ini.

Untuk makluman, blog saya menghadapi masalah berikutan server yang saya langgan tidak memuaskan. Lebih malang lagi blog saya telah dicerobohi oleh Hackers. Hanya Allah yang tahu perasaan masa tu. Apabila saya minta tolong daripada pemilik server, tiada respond daripada mereka. Amat mendukacitakan.

kena hack

Inilah paparan pada blog saya ketika digondam oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.

Maka, selepas peristiwa tersebut,saya beralih kepada server DataKL.Com. Terima kasih diucapkan kepada staff DataKL.Com atas kerjasama yang anda berikan. Servis memang tiptop !! Kepada sesiapa yang nak bina blog/mencari server yang murah, boleh klik banner di bawah.

 


OK..ada beberapa perkara yang ingin saya sampaikan.

Pertama, saya ada dapat permintaan daripada bekas pelajar SPM tahun lepas. Mereka ni akan mengambil SPM Ulangan tidak lama lagi. Oleh demikian, selepas ini Insya Allah saya akan fokus lebih kepada SPM sebagai persediaan awal untuk mereka. Kepada yang tidak ambil SPM jangan kecil hati. Juz request je..nanti saya up post berkenaan dengan soalan anda.

Kedua, saya akan buat personal coaching menggunakan whatsapp. Apa keistimewaannya? Tunggu next post yer.. ^__^

Sebelum saya mengakhiri, jutaan terima kasih saya ucapkan kepada pengunjung setia ILuvMaths.Com. Insya Allah, akan datang lebih banyak perkongsian ilmu yang akan saya sampaikan.

Jumpa lagi… ^__^

 

Daripada :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge